Політика конфіденційності

 

1. Загальні положення

1.1. Дана Політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних користувача. Персональні дані користувача отримує ТОВ «Альтаком Групп» (ідентифікаційний код 37995230), якому належить сайт www.altacomgroup.com.ua, від користувачів сайту при реєстрації Компанії на сайті, а також під час використання сайту. Персональні дані користувача заповнюються Користувачем.

1.2. Для того щоб провести реєстрацію на сайті та використовувати сайт, Користувач повинен уважно ознайомитися з Даною Політикою конфіденційності та висловити свою повну згоду з її умовами шляхом натискання кнопки «Зареєструватися» на сайті www.altacomgroup.com.ua в розділі «авторизація».

1.3. Користувач не має права використовувати сайт  www.altacomgroup.com.ua, якщо він не згоден з умовами Даною Політики конфіденційності, якщо він не досяг встановленого законом віку, або не є уповноваженою особою компанії.

1.4. Реєструючи Компанію на сайті, Користувач і вносячи персональні дані і / або надаючи ці дані іншим шляхом, і / або здійснюючи будь-які дії в рамках сайту / або використовуючи будь-яку частину Сайту, Користувач дає свою однозначну згоду з умовами Даною політики конфіденційності. Користувач надає ТОВ «Альтаком Групп» право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати і розкривати персональні дані користувача на умовах Даною Політики конфіденційності.

1.5. Користувач визнає, що в разі недбалого ставлення Користувачем до безпеки і захисту його персональних даних та даних авторизації треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і персональних та інших даних користувача. ТОВ «Альтаком Групп» не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

1.6. Достатнім повідомленням Користувача про включення його персональних даних до бази даних «Клієнти ТОВ« Альтаком Групп »буде лист-повідомлення, надіслане на електронну пошту користувача, зазначену при реєстрації.

 

2. Які особисті дані можуть збиратися

Ми збираємо особисту інформацію, а саме: ім'я, прізвище, назва компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адресу електронної пошти, адреса розташування компанії. Вся інформація збирається нами «як є» і не змінюється в процесі збору даних.

 

3. Як інформація про Вас буде використовуватися компанією. Ціль використання.

Ми можемо використовувати Ваше ім'я, прізвище, по батькові, адреса електронної пошти, пароль для ідентифікації вас як користувача сайту.

Ми можемо використовувати вашу контактну інформацію в поштових розсилках, а саме повідомляти вас про нові можливості, акції та інші новини компанії. Користувач завжди може відмовитися від проведення розсилки по його контактної інформації у відповідному розділі особистого кабінету.

 

4. Умови надання доступу до бази даних

Ми не передаємо персональні дані третім особам, за винятком випадків передбачених нижче. Користувач, погоджуючись з Даною Політикою Конфіденційності, надає право ТОВ «Альтаком Групп» розкривати свої персональні дані третім сторонам, які надають ТОВ «Альтаком Групп» послуги, зокрема, але не виключно, обробляють платежі, доставляють посилки. Треті сторони можуть використовувати призначену для користувача інформацію тільки в разі, якщо вони надають послуги ТОВ «Альтаком Групп» і тільки ту інформацію, яка необхідна для надання послуги.

Також розкриття персональних даних проводиться при замовленні Користувачем товарів / послуг на www.altacomgroup.com.ua постачальнику таких товарів послуг, але тільки в обсязі, який необхідний для ідентифікації Користувача і його замовлення.

Також розкриття персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи, допускається у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно: за обґрунтованими запитами державних органів, що мають право подавати заявки та отримувати такі дані;

в тому, випадку якщо, на думку ТОВ «Альтаком Групп», Користувач порушує умови цієї Угоди та / або інших договорів і угод між ТОВ «Альтаком Групп» і Користувачем.


5. Як змінити / видалити цю інформацію або відмовитися від підписки

Користувачі в будь-який момент часу можуть змінити / видалити особисту інформацію або відмовитися від розписки, для цього достатньо скористатися Особистим кабінетом. Робота деяких можливостей www.altacomgroup.com.ua, для яких необхідна наявність інформації про користувача, може бути припинена з моменту зміни / видалення інформації.

 

Персональні дані Користувача зберігаються до моменту їх видалення Користувачем.

Достатнім повідомленням Користувача про видалення чи іншої обробки персональних даних буде лист (інформація), спрямоване на електронну пошту, вказану Користувачем.

 

6. Контактна адреса для бізнесу у разі виникнення питань

У разі виникнення питань, побажань, скарг, щодо інформації, яку ви надаєте, будь ласка, звертайтесь за контактною адресою: altacomgroup@gmail.com, Фастівська, 23, оф. 302, Біла Церква, Україна, 09100, ТОВ «Альтаком Групп».

Користувачеві за письмовим запитом та за умови пред'явлення документа, що встановлює його особу та повноваження, може бути надана інформація про порядок отримання інформації про місцезнаходження бази даних.


7. Захист інформації, що збирається

Ми робимо все розумних зусиль для захисту конфіденційності даних. Всі дані, які ми збираємо, зберігаються на одному або декількох захищених серверах баз даних і не можуть бути доступні за межами нашої корпоративної мережі. Тільки ті співробітники ТОВ «Альтаком Групп», яким необхідно виконувати робочі функції, для яких потрібен доступ до особистої інформації користувачів, мають доступ до інформації про користувачів. Всі співробітники, що мають доступ до інформації про користувачів, підписали угоду про нерозголошення інформації про користувачів третім сторонам.

 

8. Зміни в політиці конфіденційності.

Ми можемо змінити умови політики конфіденційності. В такому випадку ми замінимо версію документа на сторінці «Політика конфіденційності». Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути поінформованими про те як ТОВ «Альтаком Групп» на www.altacomgroup.com.ua захищає інформацію про користувачів.

ТОВ «Альтаком Групп» не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов Даною Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

 

9. ДОДАТКОВІ УМОВИ.

У разі, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону, або недійсним, це не вплине на інші положення, які, не суперечать закону, вони залишаються в повній силі і є дійсними, а будь недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

 

Користувач має права передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року №2297-VI.

 

Дана Політика конфіденційності поширюється на Користувача з моменту, коли під час використання сайту www.altacomgroup.com.ua він при передачі своїх Персональних даних погодився з умовами даної Політики конфіденційності і діє до тих пір, поки на сайті www.altacomgroup.com.ua зберігається будь-яка інформація про користувача, в тому числі і персональні дані.